Det var allt ett långt jävla år

Jag har alldeles nyss fått ordning på hemsidan igen efter att Squarespace fick för sig att låsa min domän (ludwig punkt net). Det berodde på att de började skicka mail till min gamla adress, vilken jag hade glömt att jag använde när jag registrerade mig. Apple-mailadresser fungerar av någon anledning inte något vidare, Squarespace påstår att de fastnar i spamfiltret och… I alla fall var det första gången på fyra år som jag haft något problem med den här plattformen. Så den är fortfarande så långt mycket bättre än fucking Wordpress, som består av strålskadat avloppsrens.

Men nackdelen med en helt integrerad plattform är att när det blir fel på den och supporten vägrar svara, sitter man på pottkanten.  

Ja, hur som helst ser det ut som att jag håller på att överleva 2018 också och det var väl en jävla tur. Det blir svårare att tillverka konst när man är fattig. Nu har jag fått ett deltidsjobb som rammakare och är inte riktigt lika fattig. Det är bra. Framöver hoppas jag kunna ägna mer tid åt att göra bilder för min egen skull, än att låtsas att jag är en duktig illustratör som folk mår bra av att försöka samarbeta med. Ha det fint, vi hörs! 

 

Seen here, entirely full of himself. 

Seen here, entirely full of himself.