Fucking jävla skit-Illustrator

Åååh herrejösses att det ska vara så svårt att arbeta med vektorgrafik. Allvarligt. Varje arbetsmoment jag hittar ett sätt att göra någon annanstans än i Illustrator är som om en ny värld föds, barn skrattar och livet är vackert. Varje gång jag måste göra någonting över huvud taget i Illustrator är som att slå mig själv i ansiktet med en traktor. Hur i hela fridens namn kan detta får fortgå. Grrraaaargh.

Jag kräks och kräks och kräks.

Jag kräks och kräks och kräks.

Ja, i alla fall upptäckte jag ett nytt sätt att vektorisera bilder: markera det som ska finnas med i Photoshop, gå till paletten för banor och välj "Skapa bana från markering" eller något i den stilen. Photoshop tänker en lång stund och sedan blir det banor som är mycket mer lika det du vill än Illustrators jolmiga, fula och tröga vektoriseringsfunktioner. Och nej, VectorMagic är inget alternativ när man vill hålla på med högupplösta bilder. Var var jag nu? Jo, när banan är skapad i Photoshop kan du klicka på Kopiera och sedan gå till Illustrator och klistra in den. Spara som "Sug_min_röv_Adobe.ai", avsluta, stäng av datorn försiktigt och kasta sedan ut den genom fönstret. Far åt helvete.